UPSR 2012

Assalamulaikum & salam satu Malaysia… Tarikh 19/11/2012 pasti menjadi hari yang bersejarah buat semua calon UPSR 2012… Macam mane?? result pun dah keluar.. pasti adik2 semua dah ada perancangankan? samalah dengan adik saya.. Alhamdullilah dengan izin ALLAH dia berjaya memperoleh 5A.. Tahniah adikku atas kejayaanmu… Buat semua adik-adik kat luar sana yang berjaya peroleh 5A, tahniah saya ucapkan.. Jangan berhenti berusaha, teruskan usaha gigih adik2.. Masa depan korang jauh lagi.. Don’t stop now.. Bagi yang tidak berjaya, jangan berputus asa untuk berusaha.. Di samping berusaha jangan lupa minta pada ALLah, solat 5 waktu jangan tinggal.. In shaa allah, adik2 juga boleh berjaya dengan keazaman & usaha yang tinggi ditambah dengan doa yang tidak pernah putus kepada ALLAH..

Image

            Ini resultnya… 5A tau.. tengoklah adik sapa??

Image

Suasana di sekolah my little sis masa dia nak ambil result..

Image

Image

                          This my beloved littlte sis!!!

So, go!! go!! pada sapa-sapa yang boleh 5 A tu jangan berhenti setakat ini sahaja…

 

p/s: Now, kita tunggu result PMR plak.. Eeeeeeeeeee, seramnya… Dap, dup, dap, dup.. Sabarlah wahai hati..

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s