My Biodata!!!!

Sedikit sebyk pasti korang nak tau gak pasal sykan??? hehehe.. Baiklah.. Nama sy Nor Adani Bt Kamal Mohd Nasir.. Sekarang sy berumur15 tahun hampir 16 coz my birthday pd 12.01.1997 ( wajib igt tau)… Maknanya now i’m waiting for my result PMR yg bakal diumumkan pd bulan 12 ni.. Doakan sy dpt straight ‘A’ ye.. :).. Terima kasih..  Sy dilahirkan di Kuala Lumpur tp dibesarkan di Kelantan (Malaysia).. Makanan kegemaran, erm apa erk?? Nasi ayam kut.. & thosai (best, harus cuba).. Minuman kegemaran lak of courselah Carrot susu ( bgs utk kesihatan mata tau).. My fathers (merangkap heroku.. ketua keluargakan) seorg Kontraktor.. Ratu hatiku lak kerja sebagai seorg cikgu kat sebuah sekolah di Tanah Merah,Kelantan… tak lain tak bukan, semestinya sekolah yang terhebat buatku iaitu SMKTM2.. Bangga rasanya dpt sekolah kat sini.. & the most important thing korang kena tau, sy anak sulung.. AHHHH!!! sapa2 ank sulung tu sy pasti prasaan mreka sama mcm sy (bangga beb!!! adik2 respect) Ni jelah yg sy rasa korang patut tau pasal sy..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s